Türkische Küche

Kisir

Zutaten: Betrag
Bulgur (fine grain) 2 ½ Schalen
Wasser (Heißes) 2 ½ Schalen
Tomate 4 mittle Größe
Marul ½ pc
Grüner Pfeffer 4 pc
Spring Zwiebeln 10 pc
Petersilie 1 Bündeles
Fresh Minze 4 Zweigchen
Tomate-Teig 9 Esslöffel
Roter Pfeffer teig 1 Esslöffel
Olivenöl ½ Schale
Zitronesaft ½ Schale
Salz 4 Teelöffel
Roter Pfeffer 1 Teelöffel
Schwarzer Pfeffer ½ Teelöffel

Vorbereitung

Ort the bulgur in a groß dish. Sprinkle withWasser , cover and leave for 15 minutes. Wash the vegetables, remove the stem and seeds of the Grüner Pfeffers, clean off the surplus from Zwiebeln, Petersilie and the Minze. Chop all the vegetables except the romaine Salat finely and add to the bulgur. Add the Tomate-Teig, Öl, Zitronesaft, Salz and the other seasonings and mix well. Arrange Salat leaves around the sides of a serving dish and Ort the Kisir in the center.
Guter Apetite.